Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda pişmiş kabak
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
kabak dilimlenmiş (1 cm)600 - 800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
2 g
Kalori
79 kJ /
19 kcal
Yağ
0 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Buharda Pişmiş Bezelye
20 dk
Buharda pişmiş biber
25 dk
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Buharda pişmiş brokoli
20 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 dk
Sabayon Soslu Elma
40 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 dk