Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Simple steamed salmon
30min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Stewed prunes
55 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min