Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Green Beans
30 min
Steel Cut Oats
35min
Basic Millet
45 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Millet
1 Std. 40 Min
Traditional hommus
25hod. 5min
Whipped egg whites
10min
Grated Cabbage
5 min
Brown rice salad
40 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min