Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 oz olive oil
- 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
- 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
-
2
oz frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya 2 oz frozen green peas (isteğe bağlı) - 25 - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube -
1
tsp salt, to taste
veya 1 tbsp soy sauce, to taste - 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 777.4 kJ / 185.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 852.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Mashed Potatoes
50 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Split Pea Soup
1h 25 min
Vegetable Stew
1h 15 min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min
Basic Soup Purée
45 min