
Cihazlar ve Aksesuarlar
Basic Vegetable Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
185.8 kcal /
777.4 kJ
Protein
6 g
Yağ
6 g
Karbonhidrat
27.3 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Sodyum
852.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Simple Ideas
179 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri