Cihazlar ve Aksesuarlar
Basic Vegetable Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (isteğe bağlı)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
852.1 mg
Protein
6 g
Kalori
777.4 kJ /
185.8 kcal
Yağ
6 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
27.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Simple Ideas
179 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Noodle Soup
50 dk
Curried Lentils
5sa 15 dk
Minestrone
45 dk
Vegetable Soup
35 dk
Basic Long Grain Brown Rice
1sa 35 dk
Greek Lentils and Rice
40 dk
Chunky Vegetable Barley Soup
1sa
Leek and Potato Soup
40 dk
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Basic Soup Purée
45 dk
Carrot Ginger Soup
20 dk
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1sa 5 dk