
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (isteğe bağlı)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1039.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Karides Sote
10 Min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 Min
Çilekli Cin Fizz
10 Min
Chialı Tavuk Burger
1 Std. 10 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Margarita
10 Min