Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (isteğe bağlı)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1039.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 godz. 10 min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 min
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Tavuklu ve Körili Darı
35 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Karides Sote
10min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 min
Mantarlı Risotto
40min