Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 11.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50min
Dana Stroganoff
1h
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Pancar Salatası
15min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h