Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 11.2 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 godz. 45 min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Hellimli Pancar Salatası
20 Min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Plaska
1h 15min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min