Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Millet cashew stir-fry
30min
Blue cheese tofu dressing
5min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 dk
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Tofu scramble
25 Min