Blanquette di salmone e funghi porcini

Blanquette di salmone e funghi porcini

4.7 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 300 g di carote pelate e tagliate a bastoncini
  • 250 g di porri la parte bianca tagliata longitudinalmente
  • 500 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 600 g di filetti di salmone fresco senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
  • 25 g di burro
  • 400 g di funghi champignon puliti e a fette
  • 25 g di farina tipo 00
  • 50 g di panna (35% di grassi)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 33.8 g
Kalori 1712 kJ / 409 kcal
Yağ 25.8 g
Lif 6.3 g
Karbonhidrat 10.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...