Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1734 kJ / 414 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 42.8 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Harira
40min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min.
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Değerlendirme yok
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Udon con salsa di miso e pollo
2 godz. 45 min
Pollo alla pechinese
55min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Caipirinha
10min
Bloody Mary
10min