Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 36.3 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Plumcake salato vegetariano
1h 15min
Tagliatelle mediterranee
35 min
Terrina di verdure e uova
3sa 20 dk
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Pasta sfiziosa
30 min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min