Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 36.3 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con pomodorini e olive
1hod. 10min
Spaghettini ai peperoni
50min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40 Min
Carbonara vegetariana
30min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Coppe di colomba all'ananas
2h 20min
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Fusilli e melanzane
25 phút
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h