Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 560.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Asparagus Risotto
45 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h