Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 560.4 mg
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min