Cihazlar ve Aksesuarlar
Fennel Risotto
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
601 mg
Protein
17.7 g
Kalori
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
7.2 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
79.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1hod.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Portuguese Leeks
45min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Pea and Mint Risotto
40min.