Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.2 49 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 601 mg
Protein 17.7 g
Kalori 2215.7 kJ / 529.6 kcal
Yağ 14.8 g
Lif 7.2 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 79.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...