Fennel Risotto
TM6 TM5 TM31

Fennel Risotto

4.3 ( 45 değerlendirme )

Malzemeler

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    veya vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 500 g fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
  • 40 g unsalted butter
  • 200 g water
  • 2 pinches fine sea salt
  • 100 g dry white wine
  • 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
  • 800 g chicken stock hot
    veya liquid vegetable stock hot

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
529.6 kcal / 2215.7 kJ
Protein
17.7 g
Yağ
14.8 g
Karbonhidrat
79.3 g
Lif
7.2 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Sodyum
601 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler