Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g queijo da Ilha
-
15
g pinhões
veya 20 g amêndoa s/ pele - 1 dente de alho
- 30 g manjericão, só as folhas
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Creme
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 800 g feijão-manteiga cozido escorrido
- 650 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1706.9 kJ / 408 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de grão e coentros
40min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 Min
Creme de grão e couve-flor assados
35min
Creme de feijão-branco com espinafres
30 Min
Creme de feijão branco e cogumelos
1h 15min
Creme de feijão-branco
30 Min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Creme de castanha e caril
50 Min
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45min
Creme de ervilhas
40min
Sopa de feijão frade com coentros
30 Min
Creme de espinafres
40min