Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g queijo da Ilha
-
15
g pinhões
veya 20 g amêndoa s/ pele - 1 dente de alho
- 30 g manjericão, só as folhas
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Creme
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 800 g feijão-manteiga cozido escorrido
- 650 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1706.9 kJ / 408 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Creme de ervilhas e rúcula
45p
Creme de alface com camarão
50p
Creme de canónigos
25 min
Creme de couve-flor e manjericão
45p
Sopa de couve-flor e alho assados
1 Std. 10 Min
Creme de ervilhas e hortelã
35 min
Creme de feijão-branco com espinafres
30 min
Creme de batata-doce e curgete
40p
Sopa de feijão frade com coentros
30 min
Creme de abóbora e hortelã
40p