Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g queijo da Ilha
-
15
g pinhões
veya 20 g amêndoa s/ pele - 1 dente de alho
- 30 g manjericão, só as folhas
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Creme
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 800 g feijão-manteiga cozido escorrido
- 650 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1706.9 kJ / 408 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de feijão-branco com espinafres
30 min
Creme de brócolos e queijo camembert
45 min
Sopa de feijão frade com coentros
30 min
Creme de couve-flor
45 min
Creme de couve-flor e manjericão
45 min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 min
Sopa de grão com alho-francês
45 min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45 min
Sopa de grão e coentros
40 min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 min
Sopa de brócolos e rúcula
40 min