Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig/Biga
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 70 g Wasser (lauwarm)
- 130 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Roggensauerteig
- 130 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 190 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Honig
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 TL Thymian
- Öl zum Bearbeiten
- 2 Birnen, festfleischig
- 24 Scheiben Bacon, dünn geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Toastbrot
16 Std.
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Gegrillte Bananen mit Erdnusseis und Karamell
4 godz. 45 min
Gewürzpudding mit Butterscotchsauce
1 Std. 10 Min
Ciabatta
17h
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Gerstenbackmalz
50hod. 50min
Weißbrot
15h
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Erdäpfelpolster
14sa 40 dk
Brot Venezia
17 godz. 10 min
All-in-one-Brot
1h 40min