Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig/Biga
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 70 g Wasser (lauwarm)
- 130 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Roggensauerteig
- 130 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 190 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Honig
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 TL Thymian
- Öl zum Bearbeiten
- 2 Birnen, festfleischig
- 24 Scheiben Bacon, dünn geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brot Venezia
17u. 10min
Klassische Bratwurst
3h 30min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Fougasse
14h 30min
Sticky-Toffee-Pudding
1sa
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20u. 10min
Wildbratwurst
3h 30min
Weißbrot
15h
Nussknacker
15h 30min
Kräuter-Brotgewürz
5 dk
Erdäpfelpolster
14u. 40min