Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig/Biga
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 70 g Wasser (lauwarm)
- 130 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Roggensauerteig
- 130 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 190 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Honig
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 TL Thymian
- Öl zum Bearbeiten
- 2 Birnen, festfleischig
- 24 Scheiben Bacon, dünn geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1449 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelpolster
14h 40min
Fougasse
14sa 30 dk
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Kürbisbrote mit Kirschen
15 Std. 40 Min
Bier-Ähren
14u.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Roggensauerteig
96h 20 min
Sauerteigpulver
24h 10 min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 godz.
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min