Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün, in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1738 kJ / 416 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Tatare
15min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Crostini "Tricolore"
35min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min