Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dereotu yaprağı
- 2 tk kuru maya
- 150 g su
- 100 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 350 g ekmek unu, unlamak için ekstra ekmek unu
- 200 g beyaz peynir, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Sini Köfte
3 Std.
Elmalı Sıcak Çay
40min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30min