
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
2 porsiyon
Malzemeler
-
pirinç, beyaz, uzun taneli100 g
-
su pirinci ıslatmak için
-
derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)2
-
tuz2 - 4 tutam
-
toz karabiber2 tutam
-
kiraz domates ikiye bölünmüş6
-
elma çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)120 g
-
armut çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)120 g
-
bal1 yk
-
limon suyu1 yk
-
havuç şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)130 g
-
yeşil kuşkonmaz ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş4
-
un40 g
-
esmer şeker20 g
-
tereyağı20 g
-
soğan parçalara bölünmüş (4 cm)150 g
-
diş sarımsak1
-
bal kabağı soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)250 - 300 g
-
sızma zeytinyağı20 g
-
olgun domates parçalara bölünmüş80 g
-
su400 g
-
taze frenk soğanı ince kıyılmış, süslemek için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
832 kcal /
3480 kJ
Protein
43 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
105 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 dk
Mercimek Çorbası
45 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1sa 5 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Bal Kabağı Çorbası
35 dk
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1sa
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 dk
Çilek ve Bisküvili Puding
5sa 15 dk