
Uyumlu sürümler
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pirinç, beyaz, uzun taneli
- su pirinci ıslatmak için
- 2 derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto kılçıksız, her biri 150-180 g (örn. levrek, dil balığı)
- 2 tutam toz karabiber
- 6 kiraz domates ikiye bölünmüş
- 120 g elma çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 120 g armut çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (1.5 cm)
- 1 yk bal
- 1 yk limon suyu
- 130 g havuç şeritler halinde doğranmış (1 cm x 5 cm)
-
4
yeşil kuşkonmaz ayıklanmış, çapı 1 cm’den kalınsa ikiye bölünmüş
veya 150 g brokoli çiçeklerine ayrılmış - 40 g un
- 20 g esmer şeker
- 20 g tereyağı
- 150 g soğan parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 250 - 300 g bal kabağı soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g sızma zeytinyağı
- 80 g olgun domates parçalara bölünmüş
- 400 g su
- taze frenk soğanı ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 832 kcal / 3480 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 105 g