Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g sızma zeytinyağı, servis etmek için ekstra zeytinyağı
- 60 g peynir, orta-sert (örn. Gravyer, Emmental, Çedar), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz ekmek, hafif bayatlamış, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 200 g dondurulmuş, doğranmış ıspanak, çözdürülmüş
- 4 adet yumurta
- 1 tk tuz
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş
-
700
g olgun domates, parçalara bölünmüş
veya 700 g konserve domates - 6 - 8 yaprak fesleğen yaprağı
- 500 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon,
veya ¾ tk toz sebzeli çeşni - 400 g karışık sebze (örn. biber, kabak, patlıcan), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Et Bulyon
45min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Tavuk Bulyon
45min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 godz. 5 min
Sebzeli Galette
1h 30min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Puttanesca Sos
55min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Limonlu Sorbe
12 godz. 15 min
Medovik
3 Std. 30 Min