Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 110 g pırasa, çapı maksimum 3-4 cm, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 60 g soğan
-
160
g konserve doğranmış domates, suyu süzülmüş
veya 160 g domates, ikiye bölünmüş - 130 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 diş sarımsak
- ¼ tk toz kimyon
- 60 g kırmızı mercimek
- 200 g patates, parçalara bölünmüş (3 cm)
-
15
g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon - 1050 g su
- ½ tk toz karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 710.9 kJ / 169.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.4 g
Alternatif tarifler
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 Min
Pancar Carpaccio
20 Min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1j
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 Std. 5 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Sebze Çorbası
35 Min