Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g kereviz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 110 g pırasa, çapı maksimum 3-4 cm, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 60 g soğan
-
160
g konserve doğranmış domates, suyu süzülmüş
veya 160 g domates, ikiye bölünmüş - 130 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 3 diş sarımsak
- ¼ tk toz kimyon
- 60 g kırmızı mercimek
- 200 g patates, parçalara bölünmüş (3 cm)
-
15
g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
veya 1 küp tavuk bulyon - 1050 g su
- ½ tk toz karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 40 g tereyağı (isteğe bağlı)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 710.9 kJ / 169.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 5.4 g
Alternatif tarifler
Sebze Çorbası
35 Min
Mercimek Çorbası
45min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1u.
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Mercimek Çorbası
35 Min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1u. 15min
Havuç Çorbası
35 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min