Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de patatas harinosas cortadas en trozos pequeños
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (aprox. 2 lomos)
- 60 g aceite de oliva (y un chorrito más)
- 1 ramita tomillo seco
- 8 dientes de ajo
- 450 g de nata (35% de grasa)
- rebanadas de pan fritas o tostadas (para servir)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 18.6 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Canelones
13u. 30min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Parmentier de batata y pato confitado
50 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Risotto con boletus
30 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Langostinos al romesco
15 Min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Rape en salsa americana
1h
Emulsión de patata con pulpo
50 min