Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla en trozos
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 20 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2187.6 kJ / 523.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 15.3 g
- Yağ
- 41.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tigres
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Bígaros al vapor de algas
30min
Almejas a la marinera
30min
Gambones gratinados
30min
Txangurro
1 godz. 10 min
Rape en salsa americana
1h
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Cangrejos de río en salsa
30min
Mejillones al vino
30min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min