Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.54 g
- Karbonhidrat
- 5.24 g
- Yağ
- 15.67 g
- Lif
- 1.79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Gazpacho
10min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa de queso de cabra
5 min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa cóctel
5 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Salsa a la pimienta
20min