Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Salsa de queso de cabra
5 min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Bacalao espiritual
45 min
Risotto cuatro quesos
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min