Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 25 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
- 1 TL Schmalz und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20sa 10 dk
Einfaches Mischbrot
3sa 40 dk
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Roggensauerteig
96sa 20 dk
Schweizer Bauernbrot
7ωρ.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16sa 45 dk
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18sa