Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 25 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
- 1 TL Schmalz und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 358 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96小时 20 分钟
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Wachauer Laberl
15h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16h
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Gewürzbrot
16h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min