Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Roggenkörner
- 150 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 300 g Wasser (ca. 35°C)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 587 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min