Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g salsa
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
- 35 g sumo de limão
- 4 gemas de ovo
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2094.9 kJ / 500.7 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 10.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 7628 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de peru
4h 50 min
Fricassé de pescada
1h 10 min
Gratinado de lulas
1h 30min
Lulas de fricassé com manjericão
1h
Salada de bacalhau com orzo
45 min
Frango de fricassé
30 min
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 min
Tagliatelle com frango de ervilhas
40 min
Fricassé de lulas
40 min
Empadão de bacalhau
1h 10 min
Tomatada de bacalhau
55 min
Brandada de bacalhau
1 Std. 40 Min