Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 300 g cenoura cortada em rodelas finas
- 20 g vinho branco
- 300 g massa tipo pevide
- 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de açafrão-da-índia
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g folhas de agrião
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 958 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45min
Sopa de feijão-verde
35min
Canja de feijão-frade
1h
Sopa ribollita
45min
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa de entulho
1h 30min
Sopa de feijoca com agrião
40min
Sopa 2 feijões
45min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35min
Juliana de legumes
40min