Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
-
3
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 3 dondurulmuş somon fileto, çözdürülmüş (her biri 125 gr) - 2 tk toz tatlı kırmızı biber
- 2 sap dereotu yaprağı
- 600 g su
-
1
tepeleme yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon, ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 170 g arpa şehriye
- 200 g ıspanak yaprağı
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 200 g krema
- 2 tk mısır nişastası
- 1 yk limon suyu
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2344 kJ / 560 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Pas d’évaluation
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Pirinç salatası
1h