
Cihazlar ve Aksesuarlar
Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı10 g
-
taze zencefil kabukları soyulmuş10 g
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)400 g
-
patates küçük parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
çiğ kaju fıstığı50 g
-
tuz damak tadına göre½ tk
-
toz beyaz biber2 tutam
-
su750 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
141 kcal /
592 kJ
Protein
4 g
Yağ
9 g
Karbonhidrat
12 g
Lif
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 dk
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 dk
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 dk
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 dk
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 dk
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1sa 10 dk
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Pırasa ve Patates Çorbası
45 dk