Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
Elmalı Kek
1sa
Sebze Çorbası
35 Min
Balkabaklı Risotto
25min