Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Kremalı Mantar Çorbası
20 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 Min