Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15 min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Kabak Tatlısı
7h
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Avokadolu Ispanaklı Smoothie
10 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Çilekli Yulaf Lapası
20min
Sebze Çorbası
35 Min