Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Sebze Bulyon
1hod.
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 godz. 20 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1hod. 10min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1hod. 10min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1hod.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1hod.
Balkabaklı Risotto
25p
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min