Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Azeite q.b. p/ temperar
- 100 g manteiga
- 450 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 1 c. chá de orégãos
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 500 g feijão branco cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1378 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de alho
1h 10min
Sopa de milho
50 Min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 Min
Creme de couve-flor
45 Min
Sopa de grão com alho-francês
45 Min
Sopa de couve e batata
50 Min
Sopa rica
1h 10min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min