![Huîtres gratinées au pineau des Charentes Huîtres gratinées au pineau des Charentes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/243585.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Gratinée aux oignons
50 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Mouclade charentaise
40min
Moules à la basquaise
55 min
Moules au roquefort
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min