Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mouclade charentaise
40 Min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Mouclade
1h
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Moules marinières
30 min
Sauce au roquefort
20 min
Moules au curry
40 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules au roquefort
40 Min