Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 dk
Champignons farcis
55min
Moules à l'escabèche
24h
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 dk
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 Std. 15 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Moules à la sauce chorizo
1h
Mouclade charentaise
40 dk
Moules à l'espagnole
50min
Mouclade
1h
Foie gras de canard
72 Std.