Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 463 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 λεπτ.
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
La cuisson des langoustines
40 λεπτ.
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 λεπτ.
Sauce gribiche
15min
Moules à l'espagnole
50 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Mouclade
1h
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Rognons de veau sauce madère
20min