Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 463 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rognons de veau sauce madère
20min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Mouclade
1h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Maquereaux au vin blanc
3u. 30min
Moules à la sauce chorizo
1h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
La cuisson des langoustines
40 min
Moules à l'espagnole
50 min
Raie aux câpres
45 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min