Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55min
Feuilleté au crabe
1h 20min
Minimuffins au poisson
40min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Gratin de poisson
45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min
Marmites de la mer
45 min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min