Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Lotte à la diepoise
40min
Rillettes de pétoncle
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Terrine aux deux poissons
1h
Pain de saumon
1h 20min
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Terrine de poisson
1h