Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 50 g Wasser, lauwarm
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Brühstück
- 75 g Kürbiskerne
- 45 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 15 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 150 g Wasser
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sesam zum Wälzen
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Scheiben
- Kalori
- 9214 kJ / 2200 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 37.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Das Powerbrot
4h 20min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Bauernbrot
16h 15 min.
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 Std. 40 Min