Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 50 g Wasser, lauwarm
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Brühstück
- 75 g Kürbiskerne
- 45 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 15 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 150 g Wasser
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 10 g Honig
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 200 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sesam zum Wälzen
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Scheiben
- Kalori
- 9214 kJ / 2200 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 37.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Waldstauden-Roggenbrot
23u. 30min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Dinkelweckerl
23h 40min
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Buttermilchbrot
18h
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24u.
Müsliweckerl
15h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 godz. 40 min