Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herstellung des Sauerteigs (siehe Tipp)
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig) bzw. Sauerteigstarter
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Wasser, lauwarm
Hauptteig zubereiten und Brot backen
- 500 - 550 g Wasser, lauwarm
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen und Bestreuen
- 250 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 30 - 50 g Wasser, lauwarm (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 601 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 293 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißbrot
15h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Kommissbrot
15h 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15sa 40 dk
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.