Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Ananaslı Smoothie Kasesi
15min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Mantarlı Risotto
40min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Midyeli Penne
1h 5 min
Parmesan Peynirli Risotto
30min