Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min
Somon Tartar
10min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Balkabaklı Risotto
25min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Sıcak Şarap
15min
Mantarlı Risotto
40min
Parmesan Peynirli Risotto
30min