
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri parçalara bölünmüş
- 50 g soğan ikiye bölünmüş
- 150 g rezene sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için) ufalanmış - ½ - 1 tk tuz damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 618 kcal / 2605 kJ
- Protein
- 28 g
- Yağ
- 25 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Somon Tartar
10 dk
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1sa
Balkabaklı Risotto
25 dk
Domatesli Risotto
30 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Mantarlı Risotto
40 dk
Balkabaklı Peynirli Makarna
1sa 15 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk