Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1h 15min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Somon Tartar
10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min