Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Somon Tartar
10 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 Min
Peynirli Karides Tava
35 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Tempura Sebzeler
40 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 dk