Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Vegan Peynir Sosu
50min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min.
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Tatlı Tart Hamuru
1h 50min