Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
- 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
- 1000 g su
- 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
-
1
tk ev yapımı et bulyon
veya 1 küp et bulyon, ufalanmış - 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
- ½ tk tuz
- 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
- 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 423 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50p
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Kremamsı bezelye çorbası
40p
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Kenevir Tohumu Sütü
10 min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45p
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30p
Kabaklı Börek
1h 10min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min