Cihazlar ve Aksesuarlar
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
423 mg
Protein
18 g
Kalori
1577.4 kJ /
377 kcal
Yağ
28.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
16.2 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1sa 15 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 dk
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1sa 30 dk
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1sa 35 dk