Cihazlar ve Aksesuarlar
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
423 mg
Protein
18 g
Kalori
1577.4 kJ /
377 kcal
Yağ
28.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
16.2 g
Karbonhidrat
12.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
No ratings
Gazpacho
10 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
No ratings
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 h 25 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 h 15 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 h 10 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 min
Spagetti Carbonara
40 min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 h 20 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min