Cihazlar ve Aksesuarlar
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
-
toz acı kırmızı biber½ - 1 tk
-
tuz1 tk
-
toz muskat1 tutam
-
toz beyaz biber2 tutam
-
derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)4
-
havuç dilimlenmiş (yakl. 2 mm)200 g
-
taze fasulye ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş250 g
Mango sosu
-
olgun mango soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)250 g
-
brendi50 g
-
köri tozu1 tk
-
su300 g
-
krema100 g
-
yoğurt120 g
-
tuz1 tutam
-
toz beyaz biber1 tutam
-
maydanoz yaprağı, taze (isteğe bağlı) süslemek için1 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
37 g
Kalori
2144 kJ /
513 kcal
Yağ
28 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 dk
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
45 dk
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Sebze Bulyon
1sa
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Vejetaryen Pancarlı Burger
3sa 25 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk