
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 min
Taze Makarna Hamuru
1h