Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Patates Salatası
1 Std.
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Matchalı Dondurma
10 godz. 30 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Buharda pişmiş karides
15min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min