Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 min
Vegan Toz Parmesan
10min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Peynirli Karides Tava
35min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Üç Katlı Çikolatalı Pasta
2 godz. 30 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok