Cihazlar ve Aksesuarlar
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Somon, havuç ve taze fasulye
-
toz acı kırmızı biber½ - 1 tk
-
tuz1 tk
-
toz muskat1 tutam
-
toz beyaz biber2 tutam
-
derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)4
-
havuç dilimlenmiş (yakl. 2 mm)200 g
-
taze fasulye ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş250 g
Mango sosu
-
olgun mango soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)250 g
-
brendi50 g
-
köri tozu1 tk
-
su300 g
-
krema100 g
-
yoğurt120 g
-
tuz1 tutam
-
toz beyaz biber1 tutam
-
maydanoz yaprağı, taze (isteğe bağlı) süslemek için1 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
37 g
Kalori
2144 kJ /
513 kcal
Yağ
28 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
30 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Buharda pişmiş karides
15 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Dana Etli Bolonez
45 dk
Rezene ve Balıklı Makarna
40 dk
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1sa 15 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 dk
Ballı Cheesecake
4sa 20 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Bolonez Soslu Lazanya
2sa 30 dk