Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tk pembe tane karabiber, süslemek için ekstra pembe karabiber
- 2 dal dereotu yaprağı, süslemek için ekstra dereotu
- 300 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, 3 parçaya bölünmüş
- 40 g limon suyu
- 2 yk zeytinyağı
- ½ tk Worcestershire sosu
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 100 g körpe roka veya karışık yeşillik
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 560 kJ / 134 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2u. 20min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2u. 30min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min