Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignons nouveaux
- 700 g de tomates, coupées en 4
- 1 branche de thym frais
- 150 g de vin blanc sec
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- sel
- poivre moulu
- 600 g calamars, détaillés en anneaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Alternatif tarifler
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Brandade de morue et persillade
50min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Risotto au calamar
1h 30min
Lotte à la provençale
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 godz. 15 min
Calamar à la piperade
35min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min