Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g nar ekşisi, üzerine gezdirmek için ekstra nar ekşisi
-
20
g balzamik sirke
veya 20 g sirke (üzüm) - 50 g portakal suyu (bk. Öneriler)
- 30 g zeytinyağı
- 400 g pancar, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 400 g havuç, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
-
50
g kızılcık kurusu
veya 50 g turna yemişi, kurutulmuş - 20 g kabak çekirdeği içi, kavrulmuş
- 2 tk keten tohumu
- ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 60 g karışık yeşillik
- beyaz peynir, ufalanmış, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 198.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Havuçlu Brokolili Salata
5min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15min
Pancar Salatası
15min
Grissini
2h
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Baharatlı Erikli Limonata
10min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30min
Portakallı Kek
1h
Hardallı Patates Salatası
1h