
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill leaves only, for garnishing
- 150 g red onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 364.6 kcal / 1531.5 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Yağ
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Sodyum
- 140.4 mg