Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 140.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian quiche
1h 55min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Ratatouille
40 Min
Pea and garden mint fritters
25 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Asparagus and saffron risotto
35min