Beetroot risotto
TM6 TM5

Beetroot risotto

3.7 (71 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
  • 150 g red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 20 g balsamic vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • goats cheese, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1531.5 kJ / 364.6 kcal
Protein
9.8 g
Karbonhidrat
68.1 g
Yağ
3.3 g
Doymuş Yağ
2.1 g
Lif
5.5 g
Sodyum
140.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler