Beetroot risotto

Beetroot risotto

3.7 76 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
    2
  • fresh dill leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • red onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • white wine
    50 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • goats cheese to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 364.6 kcal / 1531.5 kJ
Protein 9.8 g
Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 68.1 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Sodyum 140.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...