Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 140.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Mashed pea and corn slice
40min
Asparagus risotto
40min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Summer dahl
35min
Pea and garden mint fritters
25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Risotto verde
45min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min