
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and blue cheese risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
623.3 kcal /
2618.3 kJ
Protein
15.6 g
Yağ
30.2 g
Karbonhidrat
68.8 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
13.5 g
Sodyum
1294.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Signature Risottos
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda