Pear and blue cheese risotto

Pear and blue cheese risotto

4.0 42 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • brown onion cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt
    1 tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    1 ½ tbsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 623.3 kcal / 2618.3 kJ
Protein 15.6 g
Yağ 30.2 g
Karbonhidrat 68.8 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Sodyum 1294.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...