Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and blue cheese risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1294.6 mg
Protein
15.6 g
Kalori
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Yağ
30.2 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
13.5 g
Karbonhidrat
68.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Signature Risottos
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 dk
Asparagus and saffron risotto
35 dk
Saffron arancini
25sa 25 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Risotto verde
45 dk
Brie, speck and walnut risotto
25 dk
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Milanese risotto
25 dk
Sausage ragu with orecchiette
1sa
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1sa 10 dk
Gnocchi
1sa 40 dk