Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1294.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot risotto
35 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Asparagus risotto
40min
Cheese soufflés
30min
Risotto verde
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Prawn and saffron risotto
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Milanese risotto
25 min