Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1294.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
White fish and lemon risotto
30min
Milanese risotto
25 Min
Asparagus risotto
40min
Tuscan bean soup
30min
Mushroom risotto
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Prawn and saffron risotto
30min
Eggplant rotolo
1h 40min
Risotto verde
45min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min