![Green quinoa breakfast bowl (Post-natal) Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7B4D56C-6BE3-46C9-A548-EC6A23C28662/Derivates/5aa542e5-0568-4e90-a76c-7ef497f02957.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 27.1 g
- Lif
- 8.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Colourful quinoa salad
40min
Pea and garden mint fritters
25min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Green smoothie bowl with seeds and berries
10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Couscous tahini bowl
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Soba noodle and tofu salad
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1u. 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Sushi salad
1h