Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Tomaten-Cocktail
30 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min