Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1sa
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Gebrannte Eierlikörcreme
1sa 15 dk
Putello Tonnato
4h
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 dk
Thunfischpâté
4h 20min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 Std. 45 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min