Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8h 30min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Mousse au chocolat mit Banane
3 godz. 25 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2sa
Weiße Schokoladenmousse
5h 30 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9sa 30 dk
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h