Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2h 30min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Haselnuss-Parfait
6h 30 min
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Eierlikörmousse
8j 30 menit
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9u. 30min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min