Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wildpastetchen
- 100 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Wildgulasch, z.B. aus Hirschkeule oder Hirschrücken (3 cm)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Haselnüsse
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 50 g Cranberrys, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- ½ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 30 g Weinbrand
- 1 Eiweiß
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Schweineschmalz, weich, in Stücken
Portweingelee
- 5 Blatt Gelatine
- 150 g roter Portwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 70 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Marinierte Möhren
50 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Zabaglione
15 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Edelfischragout
35min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min