Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Gemüse-Taboulé
1u. 45min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Feldsalat mit Linsen
2 Std. 15 Min
Tabouleh
15 Min