Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Tabouleh
15min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1u.
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min