Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Sesam, geschält
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Sumach
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Rotweinessig
- 20 g Zitronensaft
- 1100 g Wasser
- 20 g Grenadinesirup
- 1 ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, jung, mit Schale
- 150 g Bulgur, grob
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zimt
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 2 Mini-Römersalate, quer in ca. 2 cm breite Streifen
- 200 g Schafskäse, cremig, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2411 kJ / 575 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papaya-Linsen-Salat
25min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1hod.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Quinoa-Tabouleh
40 min