Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3h 15min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Tabouleh
40min
Auberginen-Bulgur-Salat
1h 30 min
Soba-Nudelsalat
40min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1u.
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min