Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Auberginen-Bulgur-Salat
1hod. 30min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Asiatischer Möhrensalat
10 min
Kürbis-Taboulé
10 min
Rote-Bete-Hummus
50min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1hod.
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min