Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Bulgur, grob
- 40 g Zitronensaft
- 70 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 400 g Rotkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Orangensaft
- 1 TL Honig
- 100 g Feta, grob zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2263 kJ / 540 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Asiatischer Möhrensalat
10 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Kürbis-Taboulé
10 Min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 Min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min