Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 Std.
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 min
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Tabouleh mit Aprikosen
35 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.