Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Chili
25min
Kürbis-Taboulé
10 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.