Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aubergine, in Stücken
- 3 ½ TL Salz
- 350 g Bulgur, grob
- 850 g Wasser
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Orangensaft
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, hell
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Anissamen
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 400 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 70 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Soba-Nudelsalat
40 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Orient-Kartoffelsalat
1h 20 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20 min
Auberginen-Chili
25 min
Kürbis-Taboulé
10min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h